Team – Apotheek Ootmarsum – Ootmarsum

Apotheek Ootmarsum

Apotheek Ootmarsum

Om u nog beter van dienst te zijn, zijn wij nu ook bereikbaar via deze website. U kunt op onze website 24 uur per dag informatie krijgen over geneesmiddelen en gezondheid. Ook hebben wij een uitgebreide zelfzorgwijzer online met advies over het gebruik van vrij verkrijgbare zelfzorgmiddelen bij een aantal veel voorkomende aandoeningen.

Openingstijden
Header afbeelding

Apotheek Ootmarsum

Onze apotheek verstrekt niet alleen medicijnen, we vinden het ook heel belangrijk u goed te adviseren over gezondheid en geneesmiddelgebruik. We geven onze klanten onafhankelijk advies en geven voorlichting en begeleiden uw medicijngebruik.

Team

Apothekers

Mw Drs Carolien Scheper
Mw Drs Geka Abelen

Apothekers-Assistenten

Marion Wesselink-Kip
Judith van Hilst-Elshoff
Maryam Ayoubi
Edith Nijmeijer
Tanja Kienhuis-Geerdink
Mieke Meijer

Medewerksters/Bezorgsters

Hetty Bonke
Aranka van der Veen

 

De apothekers en assistentes in onze apotheek zijn goed opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold om zo goed op de hoogte te blijven.
U kunt bij ons terecht voor advies, service en begeleiding van uw geneesmiddelengebruik.
Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Daarbij komt de zorg rondom het receptgeneesmiddel natuurlijk op de eerste plaats, maar ook voor informatie over zelfzorgartikelen en medische hulpmiddelen bent u bij ons aan het goede adres.
Ons team is gemotiveerd om de patiënt zo goed en efficiënt mogelijk te helpen.
Regelmatig worden wij getoetst door een onafhankelijke instantie en van tijd tot tijd wordt uw mening ook gevraagd.
Mocht u niet tevreden zijn over ons werk of heeft u een idee hoe wij ons werk zouden kunnen verbeteren? Laat dit dan aan ons weten.